Four Wheel Drive Bt.

Teljes körű gépjármű javítás, karbantartás, karosszériázás, fényezés, műszaki vízsgáztatás, teljes körű alkatrészellátással. Robbanómotoros kisgépek javítása, karbantartása, alkatrészellátással. Tűzifa kereskedés.

kutyak12...jpg

Néhány tulajdonság a Kaukázusi kutyáról:

Hatalmas, de elegáns, temperamentumos, de kezelhető, csodálatos kutya, akire a gazdája nagyon-nagyon büszke. A fajtában van valami tűz, ami már csak egy-két fajtában pislákol! Ő a kaukázusi juhász, aki mindenek felett áll. A nagy mackóban van valami.... Jól esne megsimogatni. Ez azonban lehetetlen, a közelség csak a gazdi előjoga, akit a kutyája szemlátomást imád, akár az életét is áldoznáérte.... A természetben a legerősebb és legalkalmazkodóbb egyedek élik túl vetélytársaikat és adják tovább genetikai örökségüket. Stabil idegzetű, kiegyensúlyozott fajta. Felnőttkorban már csak a gazdáját és annak családját fogadja el, értük és a rábízott terület védelméért akár az életét is hajlandó feláldozni. Ebből fakadóan tisztában kell lennünk az idegenekkel szembeni vele született bizalmatlanságával, támadó kedvével. Gyerek és családszerető, a családban élő gyerekeknek még olyan dolgokat is megenged, amit még a gazdájának sem szokott. Rendkívül önálló fajta, aki minden pillanatban a legmegfelelőbb döntést hozza, illetve azt hajtja végre. Nagyon okos, mindent azonnal megért, azonban igen makacs természetű. A kaukázusi juhász bátor, büszke, magabiztos és akaratos, rendkívül hűséges, félelmet nem ismerő, igazi egyéniség...

 

 Bátorság....

Ez egy jellemtulajdonság, ami meghatározza, hogy egy lény ténylegesen vagy képzelt veszélyekkel szemben, külső kényszer nélkül kitart és amennyiben lehetséges, magától cselekszik. A feltétel nélküli bátorság, ezek szerint, alapvető jellemtulajdonság a védőszolgálatban. :)

Rengeteg munka és odafigyelés szükséges ahhoz, hogy azokban a pecekben, míg a kutyákat bemutatom a „bírák” előtt, be tudjam bizonyitani, hogy az általam felvezetett eb a legszebb…legjobb…legkeményebb… Csak a képessége után válik a kutya, különböző területen használhatóvá. Ez azt jelenti, hogy nem mindegyik kutya tud védőfeladatot ellátni és ezekhez nem biztos, hogy kiképeszhatő. Így olyan esetekben, ahol a kutya nem örökölt bizonyos adottságokat, hiába igyekszünk a kiképzéssel.

kutyak12...jpg

 

http://kaukazusi.lapunk.hu/

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 37
Heti: 131
Havi: 523
Össz.: 132 392

Látogatottság növelés
Oldal: Kaukázusi Juhászkutyák.
Four Wheel Drive Bt. - © 2008 - 2018 - fwd-sarkad.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: éger keményfa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »